Functiefamilie: Verkoop

Er zijn negen functieniveaus. Deze corresponderen met de schalen A tot en met I. Het functieniveau van de medewerker is afhankelijk van de zwaarte van de functie. In principe geldt: hoe zwaarder de functie, hoe hoger het niveau. Kies hieronder de juiste functiefamilie en bekijk per niveau wat de eisen zijn die daarbij horen.

Beschikbare schalen: A - B - C


Mogelijke activiteiten:

  • Wassen/snijden van groenten
    Schoonmaken van tafels/kantine/
    keuken/restaurant/inventaris
    Ontvangen en bedienen van gasten
    Klaarmaken van gerechten ter uitgifte
    Bijvullen vitrines
    Afbakken en beleggen van broodjes
    Beheren van voorraden
    Opmaken bestellingen bij leveranciers
    Controleren van leveringen
    Instrueren medewerkers
    Bewaken kwaliteit en hygiëne
    Voorbereiden (warme en koude)
    Gerechten
    Bakken van warme specialiteiten
    Toezien op correct uiterlijk en
    optreden
    Vaststellen producten assortiment
    Beoordelen medewerkers
    Aanvullen dranken in koelkasten
    Afvoeren vuil serviesgoed
    Afbakken voorgebakken frites
    Spoelen en poleren van glazen
    Opnemen bestellingen
    Op bestelling bakken van snacks of eten van de kaart
    Afrekenen met gasten
    Plannen personele bezetting
    (Mede) opstellen van budgetten
    Analyseren omzetcijfers
    Uitvoeren van personele taken
    Frituren van snacks
    Maken van tosti's
    Het bijvullen van besteklades
    Aanpassen van de menukaart
  • Wassen/snijden van groenten
    Schoonmaken van tafels/kantine/
    keuken/restaurant/inventaris
    Ontvangen en bedienen van gasten
    Klaarmaken van gerechten ter uitgifte
    Bijvullen vitrines
    Afbakken en beleggen van broodjes
    Beheren van voorraden
    Opmaken bestellingen bij leveranciers
    Controleren van leveringen
    Instrueren medewerkers
    Bewaken kwaliteit en hygiëne
    Voorbereiden (warme en koude)
    Gerechten
    Bakken van warme specialiteiten
    Toezien op correct uiterlijk en
    optreden
    Vaststellen producten assortiment
    Beoordelen medewerkers
    Aanvullen dranken in koelkasten
    Afvoeren vuil serviesgoed
    Afbakken voorgebakken frites
    Spoelen en poleren van glazen
    Opnemen bestellingen
    Op bestelling bakken van snacks of eten van de kaart
    Afrekenen met gasten
    Plannen personele bezetting
    (Mede) opstellen van budgetten
    Analyseren omzetcijfers
    Uitvoeren van personele taken
    Frituren van snacks
    Maken van tosti's
    Het bijvullen van besteklades
    Aanpassen van de menukaart
  • Wassen/snijden van groenten
    Schoonmaken van tafels/kantine/
    keuken/restaurant/inventaris
    Ontvangen en bedienen van gasten
    Klaarmaken van gerechten ter uitgifte
    Bijvullen vitrines
    Afbakken en beleggen van broodjes
    Beheren van voorraden
    Opmaken bestellingen bij leveranciers
    Controleren van leveringen
    Instrueren medewerkers
    Bewaken kwaliteit en hygiëne
    Voorbereiden (warme en koude)
    Gerechten
    Bakken van warme specialiteiten
    Toezien op correct uiterlijk en
    optreden
    Vaststellen producten assortiment
    Beoordelen medewerkers
    Aanvullen dranken in koelkasten
    Afvoeren vuil serviesgoed
    Afbakken voorgebakken frites
    Spoelen en poleren van glazen
    Opnemen bestellingen
    Op bestelling bakken van snacks of eten van de kaart
    Afrekenen met gasten
    Plannen personele bezetting
    (Mede) opstellen van budgetten
    Analyseren omzetcijfers
    Uitvoeren van personele taken
    Frituren van snacks
    Maken van tosti's
    Het bijvullen van besteklades
    Aanpassen van de menukaart


Ook wel bekend onder de volgende functiebenamingen:

  • Afdelingsverantwoordelijke Tuinrestaurant
    Afwasser
    Algemeen Medewerker Horeca
    Assistent Kantine
    Assistent Keuken
    Assistent Tuinrestaurant
    Beheerder Horeca
    Chef Horeca
    Hoofd Horeca
    Hoofd Tuinrestaurant
    Hulpmedewerker Frituur
    Hulpmedewerker Horeca
    Kantinebeheerder
    Kantinehulp
    Kantinemedewerker
    Kassamedewerker
    Medewerker Horeca
    Medewerker Kantine
    Medewerker Keuken
    Medewerker Snackbar
    Medewerker Tuinrestaurant
    Schoonmaker Tuinrestaurant
    Serveerster koffie en thee
    Spoeler
  • Afdelingsverantwoordelijke Tuinrestaurant
    Afwasser
    Algemeen Medewerker Horeca
    Assistent Kantine
    Assistent Keuken
    Assistent Tuinrestaurant
    Beheerder Horeca
    Chef Horeca
    Hoofd Horeca
    Hoofd Tuinrestaurant
    Hulpmedewerker Frituur
    Hulpmedewerker Horeca
    Kantinebeheerder
    Kantinehulp
    Kantinemedewerker
    Kassamedewerker
    Medewerker Horeca
    Medewerker Kantine
    Medewerker Keuken
    Medewerker Snackbar
    Medewerker Tuinrestaurant
    Schoonmaker Tuinrestaurant
    Serveerster koffie en thee
    Spoeler
  • Afdelingsverantwoordelijke Tuinrestaurant
    Afwasser
    Algemeen Medewerker Horeca
    Assistent Kantine
    Assistent Keuken
    Assistent Tuinrestaurant
    Beheerder Horeca
    Chef Horeca
    Hoofd Horeca
    Hoofd Tuinrestaurant
    Hulpmedewerker Frituur
    Hulpmedewerker Horeca
    Kantinebeheerder
    Kantinehulp
    Kantinemedewerker
    Kassamedewerker
    Medewerker Horeca
    Medewerker Kantine
    Medewerker Keuken
    Medewerker Snackbar
    Medewerker Tuinrestaurant
    Schoonmaker Tuinrestaurant
    Serveerster koffie en thee
    Spoeler


terug naar overzicht van functiefamilies

Start hier de functiewijzer. Beantwoord enkele vragen over de functie en ontvang een advies voor het bijbehorende functieniveau.

start de check ►